Login | Register
My pages Projects Community openCollabNet

Discussions > users [DISABLED] > RE: Install troubles with version 1.6

subversion
Discussion topic

Back to topic list

RE: Install troubles with version 1.6

Author Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com>
Full name Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com>
Date 2009-04-07 06:51:26 PDT
Message Everything in that directory has the date of January 21st. When I do an
'httpd -version" it tells me that it is version 2.2;
# httpd -version
Server version: Apache/2.2.3
Server built: Jan 21 2009 22:01:41
So I think that the libraries are the right ones.

I thought that the make went smoothly. There weren't any errors at the
end.

I did find some info on the web that seems to point to an issue with httpd
and svn using different versions of APR. But it doesn't tell me how to
confirm this OR how to fix it.


PATI MOSS
System Engineer Sr. Professional
CSC




Andrea Antonio Maleci <A dot Maleci at iwbank dot it>
04/07/2009 09:36 AM

To
Patricia A Moss/GIS/CSC@CSC, Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com>
cc
"ed dot 0x1b at gmail dot com" <ed dot 0x1b at gmail dot com>, Ed <SVN at 0x1b dot com>,
"users at subversion dot tigris dot org" <users@subversion​.tigris.org>
Subject
RE: Install troubles with version 1.6






Patricia,
It seems that you are using an older mod_dav_svn.
Look at /usr/lib/httpd/modul​es/mod_dav_svn.so: it has date/time of your
SVN build ?
Everything worked right during SVN make install ?
 
 

From: Patricia A Moss [mailto:pmoss4 at csc dot com]
Sent: martedì 7 aprile 2009 14.41
To: Tom Browder
Cc: Andrea Antonio Maleci; ed dot 0x1b at gmail dot com; Ed;
users at subversion dot tigris dot org
Subject: Re: Install troubles with version 1.6
 

HTTP. After I enter my login credentials I get a screen that shows the
error message: "Could not open the requested SVN filesystem".
The httpd error_log shows:
[Tue Apr 07 08:40:24 2009] [error] [client 20.6.25.52] (20014)Internal
error: Expected FS format '2'; found format '4'
[Tue Apr 07 08:40:24 2009] [error] [client 20.6.25.52] Could not fetch
resource information. [500, #0]
[Tue Apr 07 08:40:24 2009] [error] [client 20.6.25.52] Could not open the
requested SVN filesystem [500, #160043]
[Tue Apr 07 08:40:24 2009] [error] [client 20.6.25.52] Could not open the
requested SVN filesystem [500, #160043]

PATI MOSS
System Engineer Sr. Professional
CSC




Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com>
04/07/2009 08:25 AM


To
Patricia A Moss/GIS/CSC@CSC
cc
Ed <SVN at 0x1b dot com>, Andrea Antonio Maleci <A dot Maleci at iwbank dot it>,
ed dot 0x1b at gmail dot com, users at subversion dot tigris dot org
Subject
Re: Install troubles with version 1.6
 


 
 




On Tue, Apr 7, 2009 at 6:04 AM, Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> wrote:
>
> I believe that I have been successful in getting subversion installed
and
> setup. I am, however, now having an issue with LDAP permission's. Could
> this problem be related to what you are referencing?

What kind of access method are you using: http, svn+ssh, or?

-Tom
Attachments

« Previous message in topic | 9 of 20 | Next message in topic »

Messages

Show all messages in topic

Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-02 12:02:43 PDT
     RE: Install troubles with version 1.6 Andrea Antonio Maleci <A dot Maleci at iwbank dot it> Andrea Antonio Maleci <A dot Maleci at iwbank dot it> 2009-04-03 04:00:45 PDT
         Re: Install troubles with version 1.6 Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com> Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com> 2009-04-03 17:21:13 PDT
             Re: Install troubles with version 1.6 Ed <SVN at 0x1b dot com> Ed <SVN at 0x1b dot com> 2009-04-06 17:39:28 PDT
                 Re: Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-07 04:05:17 PDT
                     Re: Install troubles with version 1.6 Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com> Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com> 2009-04-07 05:25:23 PDT
                         Re: Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-07 05:41:13 PDT
                             RE: Install troubles with version 1.6 Andrea Antonio Maleci <A dot Maleci at iwbank dot it> Andrea Antonio Maleci <A dot Maleci at iwbank dot it> 2009-04-07 06:37:00 PDT
                                 RE: Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-07 06:51:26 PDT
                             Re: Install troubles with version 1.6 Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com> Tom Browder <tom dot browder at gmail dot com> 2009-04-07 07:23:51 PDT
                         Re: Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-07 06:43:06 PDT
                             Re: Install troubles with version 1.6 Andrey Repin <anrdaemon at freemail dot ru> Andrey Repin <anrdaemon at freemail dot ru> 2009-04-07 07:30:01 PDT
                                 Re: Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-07 08:20:32 PDT
                                     Re: Install troubles with version 1.6 tylermr Tyler Roscoe 2009-04-07 08:37:10 PDT
                                     Re: Install troubles with version 1.6 Andrey Repin <anrdaemon at freemail dot ru> Andrey Repin <anrdaemon at freemail dot ru> 2009-04-07 08:55:01 PDT
                                         RE: Install troubles with version 1.6 pilotbob Bob Archer 2009-04-07 09:37:10 PDT
                                     RE: Install troubles with version 1.6 "Tony Sweeney" <tsweeney at omnifone dot com> "Tony Sweeney" <tsweeney at omnifone dot com> 2009-04-07 08:59:38 PDT
                                 Re: Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-07 09:06:49 PDT
                                     Re: Install troubles with version 1.6 Andrey Repin <anrdaemon at freemail dot ru> Andrey Repin <anrdaemon at freemail dot ru> 2009-04-07 09:30:03 PDT
                                 Re: Install troubles with version 1.6 Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> Patricia A Moss <pmoss4 at csc dot com> 2009-04-07 09:09:54 PDT
Messages per page: